Mielőtt belekezd valaki egy építkezésbe nagyon fontos, hogy az építőanyag szállítás körülményeivel tisztában legyen. Ezek a következők: milyen cégek végzik ezt a szolgáltatást? Mennyire megbízhatóak? Milyen áron dolgoznak? Vállalnak-e vidéki fuvarokat? Mennyire pontosak a lebeszélt szállítási határidők vonatkozásában? Ez a cikk ezekről fog egy kicsit szólni, ezzel is segítve a most építkezésbe vágókat, figyelmen kívül hagyva a vállalkozói szektort és csak és kizárólag a magánépítkezőkre koncentrálva.

Építőanyag szállítás Budapesten belül

A legfontosabb tényező szerintem egy építkezésnél, hogy megtaláljuk azt a céget, aki a teljes kivitelezés ideje alatt partnerünk lesz az építőanyag szállítás során. Ezt sokan lényegtelen momentumnak tartják és teljesen elhanyagolják. Pedig ezeken sok-sok százezer forint sorsa múlhat, így erre igenis nagy hangsúlyt kell helyezni. Most elsősorban a budapesti építkezésekre vonatkozóan írom ezt a cikkemet.

építőanyag szállítás

Építőanyag szállítás megbízható partnerrel

Saját lassan egy évtizedes tapasztalatom alapján olvassátok a cikkeimet már több mint négy éve, így azt hiszem eléggé hitelessé váltam már ezen idő alatt a számotokra. Ezért az építőanyag szállítás témában engedjétek meg, hogy kiragadjak egy céget most, akivel saját ismeretségi, baráti és családi körben zajló építkezések és kivitelezések során rengeteg esetben találkoztam. Ők a Fuvar-oda cég, akik nyugodt szívvel mondhatom, hogy az építőanyag szállítás mesterei. Miért jelentem ezt ki ennyire egyértelműen. Elmondom.

Először is. Mielőtt belekezd valaki a kivitelezésbe, körbenéz a piacon, és 2017-ben, ez bizony nagyon-nagy részben az internetes kereséseket jelenti, hogy kiket ajánlanak mások, miket írnak róluk a szakoldalak és általában mennyire néz ki bizalomgerjesztőnek a honlapjuk. Mert itt akkora a verseny, hogy sajnos el lehet veszni a cégek sűrű erdejében, de ide kattintva megkönnyítheti a dolgát. Na, mindezen kategóriákban előkelő helyen végez hosszú évek óta a Fuvar-oda csapata, akik szívügyüknek tekintik az építkezéseket és nem a rövid forintok, hanem a hosszú fillérek elkötelezett hívei.

Ők az építőanyag szállítás során alapos munkát végeznek. Először is igyekszenek mindenben az érdeklődők kedvébe járni, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy ami után érdeklődik az ügyfél, azt igyekszenek biztosítani a számukra. Abban a nagyon-nagyon ritka esetben, amikor nincsen a telephelyükön éppen az adott termékből, akkor azt a partneri körükön belül megoldják azonnal. Én még nem hallottam soha olyat, hogy egy építőanyag szállítás megkeresést ők nem tudtak volna teljesíteni.

Ami az áraikat illet. Tökéletesen tisztában vannak a piaci árakkal, és miután közvetlenül a bányákból szerzik be a szükséges építőanyagokat, ezért verhetetlen árakon tudnak dolgozni. És ez meglátszik a megrendelői állományukon az évek óta visszajáró törzs megrendelő, kivitelezői partnereiken is, akik tovább viszik a jóhírüket szerte az országban.

Comments are closed.

Post Navigation