Családommal egy nagyobb házba költöztünk annak érdekében, hogy a munkámat otthon tudjam végezni. Egy pár éve hagytam ott egy multi cég vezetését, mert egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy az a szintű stressz már nem nekem való ráadásul egyre kevesebb idő jutott a családomra és a gyönyörű gyerekeimre. Így a feladat egyértelmű volt, jöjjön az iroda kialakítás a házon belül. Miután ehhez teljesen dilettáns vagyok, profi segítséget akartam kérni.

Iroda kialakítás nagyobb rumli nélkül

Korábbi cégemnél volt egy tervezői és kivitelezői részleg, aminek a vezetőjével sörözgettem, mert nagyon jó barátságba kerültünk a hosszú évek során és tőle kértem iroda kialakítás vonatkozásában segítséget. Azonnal egy nevet mondott, Amelis Kft. Azt mondta, eszembe ne jusson máshol keresgélni, mert náluk profibbat és jobbat nem fogok találni. Hallgattam rá és felvettem velük a kapcsolatot.

iroda kialakítás

Iroda kialakítás mesterfokon

Amikor elmentem hozzájuk nem vittem magammal semmilyen tervet, ház alaprajzot, mert még énnekem sem volt semmilyen fogalmam, hogyan akarom az iroda kialakítás feladatát megoldani. Megmondom őszintén meglepődtem, hogy egy nagyon kedves hölgy fogadott, mint a cég vezetője, mert nem gondoltam volna, hogy egy építőipari, kivitelező céget nő vezessen. De legalább ekkora volt a nagyon pozitív csalódásom, mert szerintem férfiakat megszégyenítő módon darálta az iroda kialakítás lehetséges megoldásait és az első tíz percben meggyőzött arról, hogy a lehető legjobb helyen vagyok.

Természetesen feleslegesen aggódtam a tervek miatt, mert azonnal közölte, hogy komplett tervezést, engedélyeztetést és kivitelezést is tudnak biztosítani a számunkra, így azonnal kézbe is csaptunk. Én mindig is úgy éltem, hogy az első benyomás és az első gondolat alapján szerződök, amiben az elmúlt több, mint két évtizedes múltammal nem csalatkoztam még sohasem. És ezt az elvemet most az iroda kialakítás során sem adtam fel, és utólag maximálisan jól döntöttem ismét.

Amikor minden egyeztetést és ötletbörzét megtartottunk – maximálisan belevonva a családomat is – egy fantasztikus elkülönült, mégis a ház egységébe illeszkedő iroda kialakítás terve lett elfogadva, amelyre két hónap kivitelezési határidőben állapodtunk meg. És el kell mondanom, hogy szinte egy percet sem kellett aggódnom, mert annyira tökéletesen végezték a munkájukat az Amelis munkatársai, hogy öröm volt nézni, ahogyan megszületik a tervekből a kész iroda és valóra válik minden álmom. Együtt a családdal, de mégis kellő távolságban ahhoz, hogy nyugodtan és csendben tudjam a munkámat végezni. Mert nagyon nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy tökéletesen hangszigetelt irodám legyen, mert sokszor fogadok ügyfeleket, akiknek ugyebár a gyerek ricsaj nem mindig elfogadható. De a végeredmény meghaladta a maximalista terveimet és úgy gondolom, hogy fantasztikus munka évek várnak itthon rám az új irodámban. Öröm lesz nap, mint nap az új irodámban dolgozni.

Comments are closed.

Post Navigation