Egy ügyvéd ajánló már régóta nagy álma sok jogi üggyel küszködőnek. Ez nem is csoda, hiszen egy ügyvéd ajánló szolgáltatás bizony rengeteg terhet tud levenni az ember válláról. Egy ilyen ügyvéd ajánló szolgáltatás tulajdonképpen brókerezi, vagyis közvetítő által összegyűjti a legjobbnak ítélt ajánlatokat, majd azokat célzottan, konkrét igények alapján kiajánlja az érdeklődő feleknek. A különbség annyi az említett brókeri tevékenység és az ügyvéd ajánló között, hogy jelen esetben nem ajánlat, hanem szakember kerül kiajánlásra. Maga a szolgáltatás teljesen ingyenes, vagyis felhasználónak nem kerül plusz pénzébe, hogy használja az ügyvéd ajánló által hozzáadott értéktöbbletet.

Az ügyvéd ajánló honlapja

Az érdeklődők egy erre a célra kialakított internetes oldalon https://www.ugyvedajanlo.hu keresztül érhetik el a szolgáltatást. A böngészőbe beírva a honlap címét azonnal megjelenik a szolgáltatás weboldala – persze böngészőnktől és a gépünk gyorsaságától függően, de ezt tudja mindenki, aki szokott böngészni. A honlapon találunk általános tájékoztatást az ügyvéd ajánló használatát és működését illetően. A világos, érthető emberi nyelven íródott honlap szövege elkalauzolja még akár azokat is, akik életükben nem használtak még internetet, vagy éppenséggel sohasem rendeltek meg még semmit interneten keresztül.

ügyvéd ajánló

Az ügyvéd ajánló igénybevétele

Az említett internetes oldalon (https://www.ugyvedajanlo.hu) keresztül nyílik lehetősége az érdeklődőknek élni a szolgáltatással. Sokak félelme az internetes vásárlások és szolgáltatások megrendelése során az adataikkal való esetleges visszaélés lehetősége. Erre természetesen gondoltak a programozók és a web-fejlesztők is, így a legmodernebb és a legbiztonságosabb kapcsolaton keresztül van lehetőségük megadni elérhetőségüket és az ügy jellegét nagyvonalakban összefoglaló pár mondatot. Igen, tényleg csak ennyi kell! Hiszen a kiajánlott és szabad kapacitással rendelkező ügyvéd visszahívja Önt maximum egy napon belül, hogy egyeztessenek egy időpontot, amikor is részleteibe menően megtárgyalhatják a szóban forgó ügyet. Az oldal óriási előnye, hogy kipróbált és egyben tapasztalt ügyvédeket rangsorol és állít csatasorba ügyének védelmében, akik közül egy szabad munkakapacitással rendelkező kolléga hívja vissza az érdeklődőt. Ez jó az ügyfélnek, hiszen nem egy –más teendőivel- teljesen elhavazott jogi szakértő fogja felhívni, hanem olyan, aki felelősséggel tudja vállalni az Ön jogi képviseletét. Továbbá ideális platform az ügyvédek számára is, hiszen lehetőséget ad számukra, hogy munkaidejük kevésbé leterhelt időszakait jobban kihasználhassák.

Az ügyvéd ajánló díjazása

A szolgáltatás maga, mint fentebb említettük, teljesen ingyenes, azért nem kell fizetni, hiszen  amikor az Ön ügyét vállaló kolléga felhívja Önt és időpontot egyeztetnek, az élő találkozó alkalmával úgyis megállapodnak a szakember díjazását illetően. Felmerülhet akkor a kérdés, hogy ezek az ügyvédek akkor drágábban dolgoznak, mint a társaik? Bármilyen szolgáltatás esetén igaz, hogy a kiválóságot és a szakértelmet meg kell fizetni, azonban a szolgáltatás hozzáadott értékét – ingyen mentesíti Önt a keresés és a kipróbálás költsége és ideje alól – tekintve egy kiváló ár-érték arányú szolgáltatásról van szó, ahol mindenki első osztályú jogi képviseletet kap az érintett jogi szakterület avatott ismerője személyében. Ezt pedig ennyiből semmilyen más módon nem hozza ki.

Comments are closed.

Post Navigation